Over Interplast

“VAKMANSCHAP MET EEN PERSOONLIJKE TOETS BEGINT MET JOUW VERHAAL”

Bouwen of verbouwen is voortdurend knopen doorhakken. Je moet veel beslissingen nemen, van bakstenen tot dakpannen. Je wil dat je ramen en deuren helemaal in de lijn liggen van de stijl van je woning.

En daar kunnen we je bij helpen. We willen eerst graag weten wie je bent en waar je mee bezig bent. Kom een koffie drinken in onze showroom en vertel ons over jezelf en je huis. Ben je aan het bouwen of aan het renoveren? Heb je kinderen? Hoe vaak zit je in de tuin? Hou je van een landelijk stijl of modern design?

JE PERSOONLIJKHEID ZIT IN DE FINESSES

Wij zitten al meer dan 30 jaar in het vak en weten op basis van die informatie welke ramen en deuren het best bij je passen. Warm PVC of strak aluminium: je persoonlijkheid zit hem in de finesses. Net die details maken na tientallen jaren het verschil tussen een huis en een thuis.

MAATWERK BEGINT BIJ BABBELEN, MEEDENKEN, ADVISEREN

Maatwerk is niet alleen afmetingen opnemen, maar babbelen, meedenken en advies geven. Tot we alle details juist hebben. Dat is vakmanschap met een persoonlijke toets. Daarom ben je altijd welkom in onze showroom.